Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «انور قرقاش»، وزیر مشاور دولت امارات عربی متحده در امور کشورهای خارجی، سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در فرانسه را «بی‌وفا» و «قدرنشناسی» متهم کرد.

او سه‌شنبه‌شب در توییتی نوشت: «از اظهارات سفیر فلسطین در پاریس و رفتار ناشکرانه او در رابطه با امارات غافلگیر نشدم. ما به این بی‌وفایی و نمک‌نشناسی‌ عادت کردیم و از گام‌ها و باورهای خودمان در حرکت به سوی آینده مطمئن هستیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رام‌الله: دیکتاتور امارات، با دم شیر بازی می‌کند

سلمان الهرفی، سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در فرانسه در گفت‌وگو با مجله فرانسوی «Le Point» «محمد بن زاید»، ولی‌عهد ابوظبی را دیکتاتور خوانده است.

او در این گفت‌وگو در واکنش به توافق سازش بین رژیم تل آویو و ابوظبی گفت: «بن‌زاید صرفاً دیکتاتور کوچکی است که به دنبال شهرت می‌گردد و با دم شیر بازی می‌کند».

سفیر رام‌الله در پاریس، از بحرین و امارات به دلیل توافق با رژیم اشغالگر قدس برسر عادی‌سازی روابط تشکر کرده و گفته است: «من شخصا از امارات بابت اینکه چهره واقعی خود را نشان داده تشکر می‌کنم؛ چرا که این کشور هرگز در کنار فلسطینی‌ها نبوده و کمک‌های خود به سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) در سال ۱۹۸۵ بعد از حمله اسرائیل به جنوبلبنان را متوقف کرد و بعد از جنگ خلیج [فارس دوم] در سال ۱۹۹۰ این کمک‌ها را به کلی متوقف کرد».

الهرفی توافق بین امارات و بحرین با تل آویو را معلول شرایط امروز ندانست و گفت که آن‌ها سال‌ها همکاری نظامی، امنیتی و اقتصادی قوی داشته‌اند و با اقدام اخیر، به اشغالگران مشروعیت دادند و قانون بین‌الملل را به چالش کشیدند.

او در ادامه به اقدام اتحادیه عرب در صدور بیانیه‌ای در محکومیت سازش با رژیم تل آویو اشاره کرد و گفت که برخی از کشورها تحت فشار اقتصادی به دلیل همراهی با فلسطینی‌ها قرار گرفته‌اند و اینکه کشورها (کویت، قطر و لیبی) بعد از فلسطین ریاست دوره‌ای این اتحادیه را نپذیرفتند، حکایت از آن دارد که فلسطینی‌ها یک تنه، این نهاد عربی را فلج کرده‌اند.

سفیر فلسطین همچنین از اینکه مردم امارات توافق به اصلاح صلح با اسرائیل را محکوم نکرده، ابراز انزجار کرد و گفت: «از چه صلحی صحبت می‌کنند؟ آیا تانک‌های امارات در تل آویو بوده؟».

او با بیان اینکه اسرائیل نه امارات و نه بحرین بلکه فلسطین را اشغال کرده، اظهار داشت که فلسطینیان به تنهایی یک قرن مقاومت کرده و آماده‌اند صد سال دیگر مقاومت کنند.

«دونالد ترامپ»، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات و «عبدالطیف بن راشد الزیانی»، وزیر خارجه بحرین روز ۲۵ شهریورماه در مراسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی و بحرین را امضا کردند.

واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو در بیانیه‌ای مشترک روز۲۳ مرداد (۱۳ اوت) اعلام کردند به توافقی برای عادی‌سازی روابط میان امارات و اسرائیل دست پیدا کرده‌اند. آمریکا همچنین روز ۲۱ شهریور اعلام کرد بحرین هم تصمیم گرفته روابط خود با رژیم اسرائیل را علنی کند.

منبع: الف

کلیدواژه: تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد اسلامی: پیشنهاد توافق آتش‌بس لغو نشده/رفح مانور ناموفق اسرائیل است

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به موضعگیری روشن مقاومت فلسطین که همان تحقق منافع ملت آن است، اقدامات فعلی نیروهای اشغالگر در رفح را مانوری دانست که با شکست همراه خواهد بود.

به گزارش ایسنا، «محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفت‌وگویی با شبکه خبری «المیادین» درباره مذاکرات آتش‌بس و عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح اظهار کرد: پیشنهاد توافق آتش‌بس لغو نشده و در حال حاضر در دست میانجی‌هاست.

الهندی با تاکید بر وجود اتفاق‌نظری ملی درباره توافقنامه پیشنهادی که میانجی‌ها از جمله آمریکا در مورد آن توافق کردند، گفت: این پیشنهاد به منزله موضعگیری ملی فلسطین است و جنبش حماس به نمایندگی از گروه‌های فلسطینی آن را ارائه کرد.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه در مقابل اجماع نظر فلسطینی، سردرگمی طرف اسرائیلی وجود دارد، گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر تمام اهرم‌های فشار خود را از دست داده و اکنون نمی‌خواهد توافق کند چرا که این به معنای پایان یافتن حیات سیاسی اوست.

او در ادامه این مصاحبه گفت: موضعگیری مقاومت روشن بوده و آن برآوردن منافع ملت فلسطین است البته این موضعگیری میانجی‌ها نیز بوده و این روزها در حال آزمایش است. مسئله اصلی که در توافق نیاز به بررسی داشت، برقراری آتش‌بس و روشن کردن این نکته بود که این آتش‌بس پایدار است. میانجی‌ها تضمین دادند که مساله پایدار بودن به معنای آتش‌بس دائمی است.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح، واقع در جنوب نوار غزه نیز تاکید کرد: آنچه اکنون در رفح انجام می‌شود، مانوری از سوی طرف اشغالگر است چرا که سند پیشنهادی دال بر عقب‌نشینی کامل از نوار غزه است.

الهندی در ادامه تاکید کرد: ماجراجویی طرف اشغالگر در رفح با شکست همراه است و اشغالگران در هر مکانی با مقابله نیروهای مقاومت روبرو خواهند بود و نیروهای دشمن خسارات و تلفات بسیاری را متحمل خواهند شد. هیچ یک از سناریوهای نظامی رژیم اشغالگر در جنوب نوار غزه حاصلی ندارند و عقب‌نشینی اسرائیل از رفح عنوان جدیدی برای شکست خواهد بود.

او ادامه داد: اسرائیلی که غرب از آن با عنوان یک رژیم «دموکرات» یاد می‌کند، به پایان کارش رسیده و به‌عنوان یک رژیم نازیست افراطی ظاهر شده است.

«اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس در کنفرانس مطبوعاتی در بیروت تاکید کرد که این جنبش رویکرد مثبت و مسوولانه خود را در تمامی مراحل مذاکرات به واسطه میانجی‌ها نشان داد و تلاش کرد تمامی موانع موجود در راه رسیدن به یک فرمول مورد قبول و حافظ حقوق ملت فلسطین را کنار بزند.

حمدان در ادامه گفت: خواسته‌های مقاومت در هرگونه توافقی، توقف کامل جنگ، عقب‌نشینی از تمام مناطق نوار غزه، بازگشت بی‌قید و شرط آوارگان به خانه‌ها و مناطقشان، بازسازی نوار غزه و امدادرسانی به مردم آن و رسیدن به یک قرارداد جدی برای تبادل اسراست.

انتهای پیام